App Icon

RondenTeller

Beschrijving

Als u een MyLaps transponder heeft dan zal deze app de rit-informatie geven. Voor schaatsen, skeeleren, fietsen op velodromes. </p><p>Naast aantal ronden wordt ook laatste rondetijd, snelste rondetijd, snelheid, en gedetailleerde ronden-informatie getoond.</p><p>Hartslag wordt weergegeven inclusief hartslagzones en koppeling met rondetijden. Via VinkSite.com kan verdere analyse gedaan worden.</p><p></p>

Nieuwe functies

Momenteel zijn er sporadisch nog verbindingsproblemen tussen horloge en Garmin Connect op iPhones. De bluetooth verbinding met Garmin Connect kan soms uitvallen. De indicator van de bluetooth verbinding is nog steeds groen, maar mijn app krijgt een foutcode BLE_HOST_TIMEOUT en er wordt geen data meer uitgewisseld met Garmin Connect. Dit geldt zowel voor iIOS12 als iOS13. Dit kan ik helaas niet oplossen vanuit mijn app software; ben in contact met Garmin hierover. Helaas heeft de Garmin Connect app in Apple's App Store dramatisch slechte reviews, dus ik vraag me af of dit snel wordt opgelost.</p>

Aanvullende informatie

Machtigingen

Deze app vereist toegang tot:

  • Voer op de achtergrond uit indien niet actief (batterijduur wordt mogelijk beïnvloed)
  • Verzend/ontvang informatie naar/van internet
  • FIT-bestanden (vastgelegde activiteiten)
  • Extra informatie vastleggen in activiteitenbestanden
  • Sensorgegevens (d.w.z. ANT+, hartslagmeter, kompas)
  • Uw Garmin Connect™ fitnessprofiel
  • Approach® S60 Approach® S60
  • Approach® S62 Approach® S62
  • Captain Marvel Captain Marvel
  • D2™ Bravo D2™ Bravo
  • D2™ Bravo Titanium D2™ Bravo Titanium
  • D2™ Charlie D2™ Charlie
  • D2™ Delta D2™ Delta
  • D2™ Delta PX D2™ Delta PX
  • D2™ Delta S D2™ Delta S
  • Darth Vader™ Darth Vader™
  • Descent™ Mk1 Descent™ Mk1
  • Edge® 1000 Edge® 1000
  • Edge® 1030 Edge® 1030
  • Edge® 1030 Plus Edge® 1030 Plus
  • Edge® 1030, Bontrager Edge® 1030, Bontrager
  • Edge® 520 Edge® 520
  • Edge® 520 Plus Edge® 520 Plus
  • Edge® 530 Edge® 530
  • Edge® 820 Edge® 820
  • Edge® 830 Edge® 830
  • Edge® Explore Edge® Explore
  • Edge® Explore 1000 Edge® Explore 1000
  • Edge® Explore 820 Edge® Explore 820
  • First Avenger First Avenger
  • ForeAthlete® 230J ForeAthlete® 230J
  • ForeAthlete® 235J ForeAthlete® 235J
  • ForeAthlete® 630J ForeAthlete® 630J
  • ForeAthlete® 735XTJ ForeAthlete® 735XTJ
  • ForeAthlete® 920XTJ ForeAthlete® 920XTJ
  • Forerunner® 230 Forerunner® 230
  • Forerunner® 235 Forerunner® 235
  • Forerunner® 245 Forerunner® 245
  • Forerunner® 245 Music Forerunner® 245 Music
  • Forerunner® 630 Forerunner® 630
  • Forerunner® 645 Forerunner® 645
  • Forerunner® 645 Music Forerunner® 645 Music
  • Forerunner® 735XT Forerunner® 735XT
  • Forerunner® 920XT Forerunner® 920XT
  • Forerunner® 935 Forerunner® 935
  • Forerunner® 945 Forerunner® 945
  • fēnix® 3 fēnix® 3, quatix® 3, tactix® Bravo
  • fēnix® 3 HR fēnix® 3 HR
  • fēnix® 5 fēnix® 5, quatix® 5
  • fēnix® 5 Plus fēnix® 5 Plus
  • fēnix® 5S fēnix® 5S
  • fēnix® 5S Plus fēnix® 5S Plus
  • fēnix® 5X fēnix® 5X, tactix® Charlie
  • fēnix® 5X Plus fēnix® 5X Plus
  • fēnix® 6 fēnix® 6
  • fēnix® 6 Dual Power fēnix® 6 Dual Power
  • fēnix® 6 Pro fēnix® 6 Pro, fēnix® 6 Sapphire
  • fēnix® 6 Pro Dual Power fēnix® 6 Pro Dual Power
  • fēnix® 6 Pro Solar fēnix® 6 Pro Solar
  • fēnix® 6 Solar fēnix® 6 Solar
  • fēnix® 6S fēnix® 6S
  • fēnix® 6S Dual Power fēnix® 6S Dual Power
  • fēnix® 6S Pro fēnix® 6S Pro, fēnix® 6S Sapphire
  • fēnix® 6S Pro Dual Power fēnix® 6S Pro Dual Power
  • fēnix® 6S Pro Solar fēnix® 6S Pro Solar
  • fēnix® 6S Solar fēnix® 6S Solar
  • fēnix® 6X Pro fēnix® 6X Pro, fēnix® 6X Sapphire, fēnix® 6X Pro Solar, tactix® Delta Sapphire, quatix® 6X Solar, tactix® Delta Solar, tactix® Delta Solar Ballisitcs
  • fēnix® Chronos fēnix® Chronos
  • MARQ™ Adventurer MARQ™ Adventurer
  • MARQ™ Athlete MARQ™ Athlete
  • MARQ™ Aviator MARQ™ Aviator
  • MARQ™ Captain MARQ™ Captain, MARQ™ Captain: American Magic Edition
  • MARQ™ Commander MARQ™ Commander
  • MARQ™ Driver MARQ™ Driver
  • MARQ™ Expedition MARQ™ Expedition
  • MARQ™ Golfer MARQ™ Golfer
  • Mercedes-Benz Venu® Mercedes-Benz Venu®
  • Oregon® 7 Series Oregon® 7 Series
  • quatix® 6 quatix® 6
  • quatix® 6X quatix® 6X, quatix® 6X Solar, quatix® 6X Dual Power
  • Rey™ Rey™
  • Rino® 7 Series Rino® 7 Series
  • Venu Venu
  • vívoactive® vívoactive®
  • vívoactive® 3 vívoactive® 3
  • vívoactive® 3 Mercedes-Benz® Collection vívoactive® 3 Mercedes-Benz® Collection
  • vívoactive® 3 Music vívoactive® 3 Music
  • vívoactive® 4 vívoactive® 4, GarminActive
  • vívoactive® 4S vívoactive® 4S, GarminActive S
  • vívoactive® HR vívoactive® HR
Gemiddelde beoordeling: (18 beoordelingen)

Viviana
8 februari 2020 | Versie 1.3.0

Why when using the watch the gps registration in Strava is so bad? Compared when you shared from the site. Segment in ijsbaan are also not show.

Reactie van ontwikkelaar
9 februari 2020, VinkSite.com

Dear Viviana, The registration of GPS signals from all GPS devices for an ice track or a velodrome is so bad because the metal structure in the roof of the buildings is disturbing the GPS signals. For the same reason GPS is not suitable for indoor use. When you have a MyLaps transponder that logs lap times and use my Laps app, the Laps app will calculate the track based on an exact formulae I developed. And I created a segment in STRAVA based on the same exact formulae. That is the reason why you see nice GPS tracks after uploading your ride from the Laps app to STRAVA. So, the Garmin RondenTeller app is not the reason for bad GPS signals and for this reason does not deserve a mediocre review, in my humble view - Luc - VinkSite.com

Freek
13 januari 2020 | Versie 1.3.0

Top app voor schaatsen op de kunstijsbaan. Combineert de Garmin (in mijn geval Forerunner 935 met HRM-band) met de Mylaps registratie en vlekkeloze upload naar Strava. En beëindigt de ellende van slechte GPS-registraties rond de ijsbanen. De basisset statistieken op Vinksite is supervolledig voor het schaatsen. En ontwikkelaar Luc reageert snel, goed en to-the-point op vragen. Die kop koffie is meer dan verdiend! Paar tips: draag je HRM-band op je rug voor optimale registratie van hartslag. En als je automatische sync hebt aan staan vanuit Garmin Connect naar Strava, verwijder dan eerst in Strava de upload vanuit Garmin, haal de hartslagdata over naar Vinksite via het hartslagknopje op de site en doe daarna vanuit Vinksite de upload naar Strava. Dan wordt trainingslast en conditie-effect op Strava direct ook goed berekend.

Reactie van ontwikkelaar
14 januari 2020, VinkSite.com

Dank voor deze mooie review Freek! En je tips zijn ook heel bruikbaar voor andere gebruikers. Op koude ijsbanen is de hartslag van het horloge soms veel te laag, en de tips van Garmin om dit op te lossen werken niet voor alle gebruikers optimaal. Dan is een hartslagband een goede oplossing in combinatie met je tips.

Joost Sikking
20 december 2019 | Versie 1.3.0

3 sterren omdat hij het nog niet doet. Heb een forerunner 230 en hij heeft wel een bluetooth verbinding en de garmin connect app staat aan op de iPhone 11. Het horloge zou dan automatisch moeten starten maar er gebeurd nog niks. Mylaps chip doet het verder prima en de code staat goed in de connect app. Ga de volgende keer weer proberen en zal de telefoon opnieuw opstarten kijken of dat helpt. En heb de notificaties ook aan gezet. Misschien doe ik nog iets fout ?

Reactie van ontwikkelaar
20 december 2019, VinkSite.com

Beste Joost, je doet niets fout zo te zien; als je de telefoon opnieuw opstart adviseer ik het horloge ook opnieuw op te starten; dat staat ook in de Garmin forums; dan zou mijn app toch moeten opstarten. Dit kun je thuis al proberen, de gegevens van je laatste rit worden dan getoond. Zoals ik ook meld onder "App-info" / "Nieuwe functies" zijn er helaas nog wel eens verbindingsproblemen met Garmin Connect en iPhones. De reviews van Garmin Connect in Apple's App Store zijn ook dramatisch slecht. Ik vind dit heel vervelend en kan er zelf helaas niets aan doen; ik ben afhankelijk van een oplossing van Garmin.

Ruud V
11 december 2019 | Versie 1.2.9

Lang getwijfeld over een smartwatch, maar dit is voor mij de killer app. Op de ijsbaan in Eindhoven staat wel een bord, maar werkt alleen goed als er minder dan 3 transponders op de baan zijn. Maar dat is nu verleden tijd, want de app is fantastisch. Het werkt als een zonnetje en geeft precies de info die ik nodig heb.

Chris Kools
2 december 2019 | Versie 1.2.9

Werkt perfect!!!!

Anton
31 oktober 2019 | Versie 1.2.8

Ik gebruik nu geruime tijd de app en de website. Ik ben meestal, eerlijk gezegd altijd kritisch, in dit geval ben ik uitermate tevreden met name door de enorme flexibiliteit.

Erik Poel
30 oktober 2019 | Versie 1.2.8

Werkt top op mijn Vivoactive 3, veel handiger dan elke keer je telefoon pakken. Zou 5 sterren zijn als er ook een mogelijkheid was om de tijd in het scherm te tonen, op de ijsbaan is de klok niet altijd aan. En wisselen tussen schermen lukt niet altijd, vaak sluit de app dan ongewild af, zou handig zijn als eerst om bevestiging zou worden gevraagd voordat de app afsluit.

Reactie van ontwikkelaar
31 oktober 2019, VinkSite.com

Dank voor je recensie! Als je rondjes hebt gereden wordt bij afsluiten gevraagd of de sessie moet worden opgeslagen. En je kunt het scherm vergrendelen door up-toest lang in te drukken, of long-press bij Vivoactive 3. Ontgrendelen gaat op dezelfde manier. Luc - VinkSite.com

Hugo te Kaat
16 oktober 2019 | Versie 1.2.2

Dag Luc, ik zie nog steeds geen totalen in Garmin connect en dus ook niet in Strava. Ik heb opnieuw de hartslaggevens en de laps gegevens samengevoegd via je website. Nog een suggestie: is het mogelijk om de sessie te pauzeren tijdens de dweilpauze? Nu loopt de sessie namelijk door. Uiteraard kan de sessie ook gestopt worden maar dan krijg ik twee activiteiten.

Reactie van ontwikkelaar
17 oktober 2019, VinkSite.com

Beste Hugo, ik heb het zelf vanavond ook getest en ik hoop dat ik het kan uitleggen. De Garmin-software biedt een optie om eigen parameters zoals afstand en snelheid toe te voegen aan de activiteit-samenvatting en in grafieken. Maar ik zie deze informatie helaas ook niet in de samenvatting. Wel in de grafieken in Garmin Connect of op de Garmin Website. Ook blijf je zien dat de afstand 0 is en daarmee de gemiddelde snelheid "-"; helaas; dit komt omdat deze afstand een eigen Garmin-parameter is. Gewoonlijk meet Garmin zelf de afstand, ofwel met een ANT+ sensor, ofwel op basis van GPS-coordinaten. De MyLaps transponder is geen ANT+ afstand-sensor en op ijsbanen is het GPS-signaal erg slecht en is het niet goed mogelijk om daarmee de afstand te bepalen. Ik kan deze Garmin-afstand niet wijzigen in de software, wat wel te begrijpen is, en daarom blijft de Garmin-afstand op 0 staan. Gelukkig kun je met de Laps app goed de afstanden en snelheden bepalen, hartslagdata laden en uploaden naar STRAVA via mijn website.Op deze manier kun je dan toch een goed overzicht behouden, je progressie bepalen en vergelijken met andere seizoenen of rijd(st)ers. Een pauze-optie toevoegen is nog niet zo simpel, want het is lastig aan te geven wanneer de pauze actief is of niet, en het moet geen verwarring creëren bij gebruikers. Ik denk er nog over na. Groeten, Luc

Friso Hooghiemstra
15 oktober 2019 | Versie 1.2.2

Horloge (garmin vivoactive 3) gaat steeds in hibernation tijdens training. Ook sluit hij zichzelf steeds af tijdens training... Waardeloos

Reactie van ontwikkelaar
15 oktober 2019, VinkSite.com

Beste Friso, erg jammer dat je deze ervaring hebt. Ik snap de lage score maar kan er zelf niet zo veel aan doen. Heb je misschien een iPhone? Garmin heeft recent een mail gestuurd naar gebruikers dat er connection problemen zijn. https://support.garmin.com/nl-NL/?faq=oMQAW20SpY06UD0itn27o7&utm_source=garmin_US&utm_medium=regEmail&utm_campaign=IOS 13 Update, Connect Issue, nl_NL Of misschien is het dit: https://news.softpedia.com/news/how-to-fix-bluetooth-connectivity-issues-on-garmin-smartwatches-524676.shtml Ik vind het erg jammer dat deze problemen ontstaan en dat ik het niet kan oplossen. Misschien moet ik bepaalde type horloges uitsluiten. groeten, Luc

Hugo te Kaat
11 oktober 2019 | Versie 1.2.1

Vanavond voor het eerst gebruikt. Werkt prima op de baan. Ik zie alleen geen snelheid en afstand in de activity op Garmin connect. Kan dat kloppen? Of doe ik iets niet goed?

Reactie van ontwikkelaar
11 oktober 2019, VinkSite.com

Beste Hugo, dank voor het melden. Ik zie dat in de laatste versie van Garmin Connect de totale afstand op 0 staat en gemiddelde snelheid niet is ingevuld. Maar bij grafieken zie je wel rondetijden, afstand en snelheid. Ik ga dit oplossen. Groeten, Luc

Boudewijn van der Wal
21 juli 2019 | Versie 1.1.0

Ziet er goed uit, echter hoe krijg je je eigen transponder gekoppeld, ik kom niet bij de settings op een 920XT? ik heb nog even maar zou het graag voor volgende schaatsseizoen geinstalleerd willen hebben, lijkt me een geweldige ervaring om gewoon je rondetijden op je watch te zien

Reactie van ontwikkelaar
21 juli 2019, VinkSite.com

Beste Boudewijn, Onder "App-info" staat een beschrijving hoe je je transponder-code kunt invullen. Dit kan via de "Connect" app op je smartphone, of via het kabeltje en je PC/laptop. Laat het even weten als dit niet lukt of niet duidelijk is. Succes! Luc - VinkSite.com

Anton
12 maart 2019 | Versie 1.1.0

Ik ben al blij met de vinksite, nu dit ook nog, wat kan ik doen om jou meer te promoten? je verdient het! Het staat niet op de laps of vinksite dat er ook een Garmin App bestaat

Reactie van ontwikkelaar
13 maart 2019, VinkSite.com

Zeer bedankt voor je review Anton! Daarmee promoot je al goed. Op VinkSite staat al een tijd vermeld dat de Garmin app beschikbaar is. En mond-op-mond-reclame doet het ook nog steeds prima. Dank voor je steun! Groeten, Luc

Ronaldhuiberts
22 februari 2019 | Versie 1.1.0

Geweldige app! Alles wat je met je Garmin op de ijsbaan wil!

ruth visser
14 februari 2019 | Versie 1.0.0

Hele nuttige app! Geeft tijdens het schaatsen de rondetijden van de Mylaps transponder weer en het aantal gereden rondjes. Ik gebruikte al www.vinksite.com/laps pagina om mijn schaatsritten op strava te zetten. Dit is een hele nuttige aanvulling hierop.

Adri Bruijnis
14 februari 2019 | Versie 1.0.0

Super app! Gebruik het zelf om bij blokjes het verloop goed te kunnen zien (favoriete scherm bij mij is "laatste 5"). Als je je snelste ronde van de sessie rijdt is die in een andere kleur.

arnosmit
12 februari 2019 | Versie 1.0.0

Hele mooie en nuttige app voor de fanatieke schaatser met een Mylaps transponder. De website www.vinksite.com was al een uitkomst voor de schaatser die van statistieken houdt. De Connect IQ app Rondenteller is een fantastische aanvulling hierop!

Nog geen statistieken beschikbaar.